suomeksiin_english
på svenska

Sopimuksen voimaantulo ja voimassaolo

Sopimuksen osapuolina ovat Easylinehost Finland Oy (jäljenpänä Easylinehost) ja palvelun tilaaja (asiakas). Sopimus astuu voimaan asiakkaan tilattua palvelun ja maksettua tilauksen. Sopimus on määräaikainen. Asiakas valitsee palvelun keston tilatessaan palvelun. Asiakas voi jatkaa sopimusta tilaamalla lisäaikaa.

Easylinehostin sopimusehdot

Asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja Easylinehostin verkkoyhteyksien ja palveluiden käytössä:

1. Verkon käytössä on noudatettava Easylinehost:n asiakkaalle ilmoitettuja yhtiön kotisivuilla olevia ohjeita ja elektronisessa viestinvälityksessä noudatettavia käyttäytymissääntöjä. Kaikki verkkoyhteyksien ja toisten käyttäjien häiritseminen ja luvattomien lisäoikeuksien hankkiminen on ehdottomasti kielletty.

2. Easylinehost ei vastaa asiakkaan palvelun kautta tekemistä toimista eikä asiakkaan materiaaleista tai tiedostoista. Easylinehost ei myöskään vastaa asiakkaan tietojärjestelmän tietoturvasta.

Easylinehostin palveluiden toimitusehdot:

1. Domainnimien osalta noudatetaan ylätason rekisteröijien sääntöjä (.com, .net, .org:ien domaineissa ICANN:in sääntöjä).

2. Easylinehost:llä on oikeus muuttaa asiakkaan käyttöön antamiaan ip-osoitteita.

3. Easylinehost ei vastaa sen käyttämien laitteistojen tai ohjelmistojen asiakkaalle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista eikä tietoliikenneyhteyksien häiriöiden, katkeamisen tai tietoturvan pettämisen mahdollisesti aiheuttamista menetyksistä.
Easylinehost ei myöskään vastaa muusta asiakkaalle aiheuttamastaan vahingosta mikäli vahinko johtuu Easylinehost:n vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota sen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia sen ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.

4. Easylinehost:n vastuu rajoittuu aina enintään summaan, joka vastaa asiakkaan palvelusta maksamaa ja palvelusta jäljellä olevaa aikaa vastaavaa summaa. Vahingonkorvausta on vaadittava yhden kuukauden kuluessa vahingonkorvaus vaatimuksen perusteena olevan virheen havaitsemisesta tai siitä kun asiakkaan olisi pitänyt havaita virhe.

5. Sopimusosapuoli voi kirjallisesti tai sähköpostilla toiselle osapuolelle annetulla irtisanomisilmoituksella irtisanoa liittymäsopimuksen. Irtisanomisaika on kaksi (2) kuukautta ja se alkaa kulumaan ilmoituksen päiväyksestä lukien. Irtisanomistilanteessa saamatta jääneestä palvelusta etukäteen maksettua hintaa ei palauteta asiakkaalle.

6. Easylinehost ei takaa verkkoyhteyden nopeuden pysymistä vakiona.

7. Easylinehost korjaa sen oman tietoverkon viat mahdollisimman pian, normaalin työajan puitteissa. Easylinehost ei vastaa kolmansien osapuolien tietoverkkojen tai palveluiden vioista tai virheistä.

8. Asiakas vastaa tekemänsä sopimusrikkomuksen tai muun Easylinehost:lle aiheuttaman suoran ja/tai välillisen vahingon korvaamisesta Easylinehost:lle.

9. Asiakas vastaa käyttämänsä materiaalin käyttö- ja tekijänoikeuksista ja näistä johtuvista korvauksista. Asiakas käyttää tilaamiaan palveluita ja tietoverkkoa omalla vastuullaan ja vastaa toiminnastaan. Asiakas vapauttaa Easylinehostin ja sen työntekijät sekä yhteistyökumppanit kaikista mahdollisista seuraamuksista, joita asiakkaan toimet liittyen suoraan tai välillisesti tilattuihin palveluihin tai internet-tietoverkkoon saattavat aiheuttaa.

10. Asiakas on vastuussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja asiakas on velvollinen ilmoittamaan muuttuneista tiedoista mahdollisimman pian, jotka koskevat tilattuja palveluita tai tilaajaa. Asiakas vastaa väärien tai muuttuneiden tietojen oikaisusta muodostuvista kuluista.

11. Asiakas sitoutuu noudattamaan Suomen kulloinkin voimassa olevaa lakia ja hyviä tapoja. Easylinehostilla on oikeus tilapäisesti tai pysyvästi sulkea tai peruuttaa palvelu, jos asiakkaan toiminta osoittautuu Suomen lakien tai hyvien tapojen vastaiseksi.

12. Asiakas maksaa rekisteröintimaksun ja mahdolliset maksulliset lisäpalvelut ja muut maksut voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Maksu tapahtuu etukäteen ja ainoastaan maksetut tilaukset käsitellään.

13. Easylinehost voi siirtää tämän sopimuksen ja sen kohteet kolmannelle osapuolelle.

14. Tästä sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan välimiesoikeudessa.

Checkout maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Masterpassin maksuehdot [PDF]

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja aina.fi-sivustolla

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Mash

Lue lisää: Mash.com

Sopimusehdot päivitetty 8.1.2020